wij zijn Els Zorg aan Huis

Els Zorg aan Huis is een kleinschalige werk en leer locatie, wij zijn gevestigd in Sappemeer aan de Rijksweg Oost 113 langs de snelweg A7 ( zie Gps locatie ) op een terrein van 13500m2 grond.

Wij zijn in 2011 begonnen met het aanbieden van werk- en dagbesteding voor mensen met een hulpvraag, licht verstandelijke beperking of psychische problemen.

Na een ''stamtoafel gesprek" gaan we kijken of er een geschikte ''werkplek'' is binnen de werklocatie, waar de deelnemer zich prettig zal voelen.

als er een geschikte ''werkplek'' gevonden is gaan we onze professionele collega's benaderen die de contacten hebben met de gemeente, Zij begeleiden ons met de administratieve afhandelingen.

Het is prettig om te werken bij Els Zorg aan Huis. ons doel is dan ook om op een leuke respectvolle manier samen te werken aan de hulpvragen en doelen die een deelnemer heeft. 

Bij Els Zorg aan Huis begeleiden we onze deelnemers op een professionele manier. Dit doen we samen met de persoonlijke begeleiders, woonlocaties en zorgkantoor.

Naast onze persoonlijke betrokkenheid houden wij gepaste professionele afstand en werken we persoons gericht.

Naast onze normale dagelijkse werkzaamheden hebben we natuurlijk ook onze teamuitjes zoals wandelen, zwemmen, fietsen, een dagje pretpark, spelletjes middag, dagje strand, enzovoort.

Elk jaar organiseren we de supergezellige BBQ MIDDAG, lentefair, paasbrunch, kerstviering en winterfair.

Op deze fairs presenteren we graag onze nieuwste produkten en willen we vooral gezellig samen zijn.

jij komt toch ook? neem gerust iemand mee.

Om dit alles te organiseren en in goede banen te leiden hebben we regelmatig een vergadering. Er wordt verwacht dat iedereen actief deelneemt.

 

Nieuw dit jaar is de tip van de chef!!

iedere maand gaat een deelnemer zijn of haar kookkunsten delen met zijn of haar collega's. Het is de bedoeling dat iedere deelnemer zijn of haar lievelingsmaaltijd gaat koken. Uiteraard zal er worden meegeholpen indien gewenst en wordt er samen boodschappen gedaan. Zo leer je nog eens wat van elkaar. Uiteraard proberen we het eten van gezonde voeding te stimuleren. Bij de aftrap kregen we stampot bruine bonen met spek. Wat zullen we de volgende maand voor lekkers gepresenteerd krijgen?

 

WIE ZIJN WIJ:

Hinri en Els

Samen komen we er zeker uit