ZORG OP MAAT

werkzaamheden

Els Zorg aan Huis is een leuke fijne werkplek voor mensen met een hulpvraag. Gezelligheid en prettige werksfeer staan voorop. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de mogelijkheden die de deelnemer heeft en waar IEMAND interesse IN HEEFT.

We houden ons bezig met schilder en herstel werkzaamheden zowel binnen als buiten de deur.

Daarnaast is er een mogelijkheid om bezig te zijn met grafische en creatieve werkzaamheden op de computer.

Overigens hebben we een geit, die luisterd naar de naam Bep. en we hebben een Pony genaamd Petra. Deze worden elke dag graag verzorgd door liefhebbers.

Ook maken we creatieve dingen die we verkopen in onZE: ''Els zorg aan huis WINKEL''. Deze artikelen zijn telefonisch, PER MAIL, via de webshop of facebook TE BESTELLEN. iN OVERLEG IS ER VEEL MOGELIJK.

Tip: zelfgemaakte unieke wenskaarten.

gemaakt door onze daimant painting afdeling.

Naast onze eigen terrein onderhoud bieden wij op aanvraag ons zelf aan om lichte tuin werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden te verrichten bij Particulieren en bedrijven. Dit wordT gedaan met een groepje deelnemers, alles op een ontspannen manier en zonder enige druk. Ieder op zijn eigen manier en kunnen.  Het resultaat mag er zijn.

De tuineigenaren zijn altijd erg tevreden over het resultaat. 

 

 

 

Inmiddels zijn we begonnen met het opzetten van een eigen moestuin buiten. De kweekbakken zullen worden gevuld met b.v. Aardappelen, stokbonen, sla, wortelen enzovoort. Wij nodigen je graag uit, om te zien wat we in onze moestuin kweken.

Natuurlijk hebben we ook onze eigen tunnelkas.

Hier is het altijd tropisch warm. Hier kweken wij onze tomaten, aubergine, snoeptomaatjes, aardbeien, courgette, en komkommers. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast hebben we Onze lekkere kruiden. deze halen we uit onze kruidenspiraal. die we vorig jaar gezamenlijk hebben gemaakt.

nieuw dit jaar zijn onze Blauwe bessen/ bosbessen. Deze staan apart in onze plukfruit afdeling. een lust om te zien en te eten. 

 

 

we zoeken verbinding met bedrijven, buurtverenigingen en overige organisaties om lichte productie werkzaamheden en hand en span diensten te verrichten. Maatschappelijk ondernemen is niet meer weg te denken in deze tijd. mensen kunnen dit altijd zeer waarderen.

Verzorgen van vogels in de voliere.  We hebben kanaries en zebravinken.

we verzorgen ze elke dag met veel liefde.

 

 

Onlangs zijn we met een fietsen project van start gegaan. Wij halen gratis JE afgedankte fiets op, mits het niet te ver weg is natuurlijk. Wij repareren deze fietsen in onze loods met een aantal deelnemers. 

het is erg leerzaam om te sleutelen voor onze deelnemers. tevens past dit project heel goed bij onze visie over duurzaamheid.

Elke fiets verdient een tweede ronde. Bovendien spekken we hiermee onze activiteitenpot. Met een extra zakcentje kunnen we leuke dingen doen. 

Heb je nog een oude fiets? Wij halen hem gratis op. opgeruimd staat netjes. 

Met de grote schuur opruiming bezig? En hiermee kun je wel wat hulp gebruiken?

Wij komen met een team en helpen jou.

In overleg is er veel mogelijk.

 

 

Samen komen we er zeker uit